L’HOME DEL SAC

L’HOME DEL SAC, S.A. es va constituir l’any 1992. Des dels seus inicis, ha estat l’empresa de referència en la gestió de residus a Andorra, sent pionera en la gestió dels residus de la construcció amb l’obertura de la primera planta de triatge i reciclatge de runes del país.

Actualment, l’Home del Sac aporta solucions a les necessitats dels productors de residus de tots els sectors: construcció, indústria, comerç, organismes públics i ciutadans particulars.

En aquest sentit, l’empresa està autoritzada a gestionar residus en totes les categories possibles: transport, emmagatzematge i tractament. És a dir, que garanteix una solució integral per als seus clients des de la recollida fins al reciclatge o eliminació.

 

FEPER

Creada al 1972, FEPER, S.L.U. és una empresa dedicada a la recollida, reciclatge i exportació de ferralla, paper i cartró, així com a la recollida d’escombraries.

És l’empresa més antiga del país dins del sector dels residus.

Actualment, els principals projectes en els quals treballa són:

  • Recollida i exportació de paper, cartró i residus sòlids urbans per a diversos Comuns (entitats públiques).
  • Recollida de paper i cartró a productors particulars (comerços i indústries).
  • Recollida i destrucció de paper confidencial.
  • Recollida i exportació de ferralla i electrodomèstics de totes les deixalleries comunals i de la deixalleria del Govern d’Andorra.
  • Emmagatzematge, triatge, classificació i exportació final de residus d’envasos lleugers del Centre de Tractament de Residus d’Andorra.

Qualitat

L’objectiu principal de l’estratègia empresarial és satisfer els nostres clients, fita que es complementa amb la correcta gestió mediambiental de tots els residus que recollim per tal de garantir el seu reciclatge.

Per poder aconseguir-ho, el Grup l’Home del Sac compta amb un Sistema de Qualitat i Medi Ambient, d’acord amb els requisits de la Norma ISO 9001 i ISO 14001, on estem certificats des del 2015.

A més del compromís de tots els membres de l’organització i els seus col·laboradors per consolidar el compliment d’aquest sistema, el grup manté un repte permanent de millora. D’aquesta manera, assegurem el respecte pel nostre entorn en tot moment.

També cal destacar que compta amb la figura del Conseller de Seguretat, certificat pel Govern d’Andorra, i amb xofers amb carnet ADR pel transport de matèries perilloses.