Grup L’Home del Sac

Reciclem per tu

Integren el grup empresarial L’HOME DEL SAC les dues empreses L’HOME DEL SAC S.A. i FEPER, S.L.U.

Empreses dedicades a la recollida, transport, emmagatzematge i tractament de tot tipus de residus.

L’HOME DEL SAC

L’HOME DEL SAC, S.A. es va constituir l’any 1992 i des dels seus inicis ha estat una empresa de referència en la gestió de residus a Andorra. Va ser pionera en la gestió ambientalment correcta dels residus de la construcció, amb l’obertura de la primera planta de triatge i reciclatge de runes del país.

Actualment, L’HOME DEL SAC dóna solució a les necessitats dels productors de residus en tots els sectors: construcció, indústria, comerç, organismes públics i particulars.

L’empresa està registrada com a Gestor de Residus Autoritzat en totes les categories possibles: Entitat de Transport, Entitat d’Emmagatzematge i, Entitat de Tractament de Residus, assegurant així una solució integral per al client: des de la recollida dels residus fins al seu reciclatge o eliminació, garantint sempre el màxim respecte al medi ambient.

FEPER

Creada al 1972, FEPER, S.L.U. és una empresa dedicada a la recollida, reciclatge i exportació de ferralla, paper i cartró, i a la recollida d’escombraries.

És l’empresa més antiga del país dins del sector dels residus.

Actualment els principals projectes en els quals estem treballant són:

  • Recollida i exportació de paper, cartró i residus sòlids urbans per a diversos comuns.
  • Recollida de paper i cartró a productors particulars (comerços i indústries).
  • Recollida i destrucció de paper confidencial.
  • Recollida i exportació de ferralla i electrodomèstics de totes les deixalleries comunals i de la deixalleria del Govern d’Andorra.
  • Emmagatzematge, triatge, classificació i exportació final de residus d’envasos lleugers del Centre de Tractament de Residus d’Andorra.

Qualitat

La satisfacció dels nostres clients és el principal objectiu de la nostra estratègia empresarial, que es complementa amb la correcta gestió mediambiental de tots els residus que recollim, per tal d’assegurar la màxima reutilització i reciclatge dels mateixos.

L’assoliment d’aquesta fita requereix, per part de tots els membres i col·laboradors de l’organització, l’establiment i la consolidació conjunta d’un Sistema de Qualitat i Medi Ambient, d’acord amb els requisits de la Norma ISO 9001 i ISO 14001, on l’empresa L’HOME DEL SAC, S.A. i FEPER,  S.L.U estem certificats des del 2015.

El compromís de l’organització cap a la Qualitat i el Medi Ambient, no acaba només amb l’obtenció de la certificació, sinó que manté un permanent repte de millora, de cara a assolir el nostre principal objectiu, obtenir la total satisfacció dels nostres clients i el respecte del nostre entorn.

Disposem de Conseller de Seguretat, certificat pel Govern d’Andorra i de xofers amb carnet ADR, pel transport de matèries perilloses.

Registre de Gestor de Residus

Transport: T-0034 i T-0095

Emmagatzematge:
EE-0027, EE-0050, EE-0054 i EE-0056

Risc d’amiant:
ERA-02/2017 i ERA-03/2017

Tractament:
ET-0003, ET-0012, ET-0018, ET-0020