Des del Grup l’Home del Sac millorem constantment, per això us presentem la nova web. Un espai web actualitzat, més intuïtiu i adaptat pels diferents dispositius. 

Des del navegador superior podreu accedir a les diferents seccions:

Empresa

Hi trobareu tota la informació del Grup l’Home del Sac: la nostra història, política de qualitat, els nostres certificats i registres de gestió de residus. 

Serveis

El més important sempre hi ha de ser, i són els serveis que oferim. Des de la recollida dels residus fins al seu reciclatge o eliminació garantint sempre el màxim respecte al medi ambient. 

Outlet industrial

Accés a una àmplia gamma de productes d’outlet: accessoris de ferreteria, EPI’s, roba laboral, electroportàtils, maquinària de segona mà,  etc.

Centres de treball

Tota la informació dels nostres centres de treball: magatzem, gestor de residus, centre de triatge i tractament d’envasos lleugers, botiga de venda de tot tipus de material, centre de recepció de tota mena de material d’obra i el nostre punt d’informació i atenció als clients.

Contacta

A la pàgina de contacte, podreu consultar el nostre horari i ubicació. A més, posem a la vostra disposició un formulari i telèfons de contacte per a atendre les vostres necessitats i resoldre qualsevol dubte. 

Notícies

També oferim un espai d’actualitat amb els esdeveniments que realitzem i molt més. A més a més, de l’enllaç a les nostres xarxes socials. 

Un entorn de fàcil accés i navegació per fer-te més fàcil la gestió dels residus.