Divendres 13 de desembre va tenir lloc una sessió informativa al CENTRE DE TRACTAMENT DE RESIDUS D’ANDORRA sobre la futura planta de “Triatge d’Envasos lleugers d’Andorra” que es posarà en marxa els propers mesos. 

Aquesta planta, té per objectiu millorar el triatge manual actual optimitzant la separació i tractament dels residus fomentant l’economia circular.

A la presentació hi van assistir l’equip directiu i tècnic del Ministeri de Medi Ambient, agricultura i sostenibilitat; CTRASA; Higiene, Medi Ambient i Agricultura de Comú d’Encamp; Higiene Comú de Canillo; AGREDA; Ecotècnic; NEIDA; Grup Heracles; PIRSE; ECOGRUP; Medi Ambient, Agricultura, Sostenibilitat i Comapadrosa de La Massana i l’empresa que feia la presentació tècnica JOVISA.

Futura planta de triatge d'envasos lleugers del Grup L'Home del Sac